SEAT Leon

1.0 EcoTSI Style Business Intense Mooie frisse auto.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 83.920 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ST-031-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurUrban silver
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Seat Leon. Het is een auto uit 2018, op de teller staat een kilometerstand van 83920. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze Seat profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Seat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Seat ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Seat Leon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bij de aankoop van een auto gaat het niet alleen om de auto zelf, minstens zo belangrijk is de service en garantie. Wij weten bij Auto Service Haarle als geen ander dat de afweging voor service/garantie voor iedere klant anders ligt. Om deze reden vermelden wij onze afleverpakketten los van de verkoopprijs van de auto. U heeft als klant zelf de keuze voor één van onze afleverpakketten, elk met z'n specifieke kenmerken en bijbehorende prijs. 

Standaard worden onze occasions geleverd met een geldig Apk en vloeistoffen/bandenspanning controle. 

*Basispakket €350,-                  
-Geldig Apk.
-Benodigde onderhoud.
-Volledig gereinigd en gepoetst.
-6 maanden BOVAG garantie.


*Volledige afleverpakket €695,-
-Nieuw Apk.
-Benodigde onderhoud.
-Bosch Car service pechhulppas Nederland. (1 jaar geldig)
-Volledig gereinigd en gepoetst.
-12 maand BOVAG garantie.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend
Garanties
Nap